رپورتاژ

دستگاه‌ها و استانداردهای مورد نیاز برای پخت گچ بخش دوم

۴- دوام بیشتر کیسه های گچ : وجود سیلوی دم پخت باعث می شود حرارت زیاد گچ تولیدی کاهش یافته و در هنگام بارگیری هم پرسنل بارگیر خانه به راحتی می توانند بسته بندی دیوار های آماده را انجام دهند و هم کیسه ها دوام و استحکام بیشتری دارند. زیرا کیسه های بسته بندی گچ از نوع پلی پروپیلن می باشد که در صورت حرارت زیاد گچ، کیسه ها ذوب و نازک شده و در اثر جابجایی و حمل و نقل ممکن است استحکام خود را از دست بدهند.

۵- افزایش گیرش گچ : وجود سیلوی دم پخت در کارخانه، گیرش اولیه ی تولیدی را ۱ تا ۲ دقیقه افزایش می دهد که این مورد نیز خود افزایش کیفیت محصول تولیدی و استحکام دیواره ها و ابعاد پانل گچی را در بر خواهد داشت.

حداقل بار موجود در سیلوی دم پخت، باید ۳۰ تن باشد. در فصول سرد سال به جهت وجود رطوبت زیاد در محیط و تفاوت دمای زیاد بین داخل و خارج سیلو، در صورت زیاد بودن موجودی سیلو، گچ های پخته شده ی داخل سیلو به یکدیگر می چسبند. برای حل این مشکل باید مقداری حرارت کوره ها را افزایش داد تا گچ های پخته شده راحت تر از درون سیلوی دم پخت خارج گردند و در مرحله ی آسیاب نیز بهتر پودر شوند.

در صورت خاموش شدن طولانی مدت خط تولید، گچ مدت زمان بیشتری در سیلوی دم پخت مانده و سفت می شود و به جداره ی سیلو می چسبد افزایش قیمت دیوار پیش ساخته نیز می شود. در این صورت بهتر است گچ موجود در سیلوی دم پخت را نیز آسیاب کرده و با گچ های تولیدی دیگر مخلوط نمود و مصرف کرد. اگر چنان چه گچ دیگری جهت مخلوط کردن موجود نبود، باید محتویات سیلوی دم پخت را دور ریخته و مجدداً تولید کرد زیرا توقف طولانی مدت گچ در این سیلو، کیفیت آن را کاهش میدهد و اصطلاحاً گچ مرده می شود. به این معنی که گچ دارای گیرش نهایی نمی باشد و در صورت استفاده روی دیوار ترک خورده و پوسته می شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن