خواص میوه ها

خواص گلابی را به بدنتان برسانید!

گلابی از آن دسته میوه های خومزه است که عمر کوتاهی در بازار دارد و این روزهایی پاییزی روزهای آخر گلابی در بازار است . این میوه خوشمزه و مغذی برای سلامت بدن ما بسیار مفید است و باعث پیشگیری از بیماری های فراوانی می شود.

اشنایی با خواص گلابی

سعی کنید از مصرف گلابی غافل نمانید این میوه سرشاز از انواع ویتامین ها و موادمعدنی مفید است و می تواند برای بدنمان بسیار مفید باشد توصیه می کنیم خود را از آن محروم نکنید

به یکی از کم کالری ترین میوه‌ها است و ۱۰۰ گرم از آن تقریباً ۵۷ کیلوکالری دارد.این میوه مانند سیب و گلابی حای آنتیاکسیدان های پلی فنولی است و منبع خوبی از فیبر، ویتامین‌ها و مواد معدنی محسوب می‌شود.

گلابی با کاهش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ و محافظت از روده در برابر التهاب کمک می‌کند ضمن این که در کاهش وزن بدن و پایین آوردن سطح کلسترول بد خون مؤثر است.

خواص گلابی

به گزارش nutrition، گلابی منبع خوبی از ویتامین سی است و ۱۰۰ گرم آن ۱۵ میلی گرم ویتامین ث دارد ضمن این که منبع خوبی از آهن، پتاسیم، منیزیوم و همچنین ویتامین‌های ب، ریبوفلاوین، و ویتامین ب ۶ محسوب می‌شود.

درباره خواص آب گلابی بیشتر بدانید

۱٫ خواص آب گلابی : منبع آنتی اکسیدان

گلابی مانند دیگر میوه‌ها منبع خوبی از آنتی‌اکسیدان‌هاست. یک گلابی ۱۰۰ گرمی حدود ۲۷ تا ۴۱ میلی‌گرم پلی فنول دارد. بیشتر آنتی‌اکسیدان‌های گلابی در پوست آن هستند، پس قبل از خوردن یا گرفتن آب آن، پوستش را جدا نکنید! نکته‌ی دیگری که بر میزان آنتی اکسیدان گلابی اثر می‌گذارد این است که از کجا آمده!گلابی‌هایی که در سرزمین یا محله‌ی خودتان پرورش داده شده‌اند نسبت به گلابی‌هایی که کیلومترها سفر کرده‌اند تا به دست شما برسند، ارزش آنتی اکسیدانی بیشتری دارند.

۲٫ خواص آب گلابی : غنی از ویتامین C

خواص گلابی و آب گلابی چیست؟

ویتامین C ویتامینی است که مانند آنتی اکسیدان عمل می‌کند اما برای تولید کلاژن، تولید سایر آنتی‌اکسیدان‌ها در بدن، تولید پروتئین و التیام زخم نیز لازم است. یک عدد گلابی متوسط حدود ۱۰ درصد از نیاز روزانه‌ی شما به ویتامین C را تأمین می‌کند.

خواص گلابی

گلابی مانند دیگر میوه‌ها منبع خوبی از آنتی‌اکسیدان‌هاست. یک گلابی ۱۰۰ گرمی حدود ۲۷ تا ۴۱ میلی‌گرم پلی فنول دارد. بیشتر آنتی‌اکسیدان‌های گلابی در پوست آن هستند پس قبل از خوردن یا گرفتن آب آن، پوستش را جدا نکنید.

۳ خواص آب گلابی : التیام زخم

ترکیبات خاصی که در گلابی وجود دارد در مطالعات حیوانی مورد بررسی قرار گرفته است. آزمایش روی موش‌ها نشان داده ترکیبات خاصی در گلابی وجود دارد که برای التیام زخم مفیدند. این تأثیر می‌تواند به دلیل آنتی‌اکسیدان‌های گلابی باشد؛ آنتی‌اکسیدان‌ها به التیام زخم کمک می‌کنند.

۴خواص آب گلابی : منبع عالی پتاسیم

افراد بزرگسال باید روزانه ۴۷۰۰ میلی‌گرم پتاسیم مصرف کنند اما متأسفانه بیشتر افراد پتاسیم کافی در رژیم غذایی خود دریافت نمی‌کنند. پتاسیم برای تعادل مایعات بدن، انقباضات عضلانی، سلامت استخوان‌ها و تنظیم فشارخون ضروری است.یک گلابی حدود ۲۰۶ میلی‌گرم پتاسیم دارد که ۵ درصد از نیاز روزانه به پتاسیم را تأمین می‌کند. بنابراین خوردن تنها یک عدد گلابی در روز نیاز شما به پتاسیم را تأمین نمی‌کند و به همین دلیل باید میوه‌ها و سبزی‌های متنوع و فراوان مصرف کنید.

الودکتر ـ تبیان

تاریخ انتشار اصلی : 2018-10-29 10:58:13

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

13 − 12 =

42 + = 43

بستن