خواص میوه ها

معجزه رب انار و سیب

انار میوه ای بسیار شگفت انگیز است که حتی از جمله میوه های بهشتی نیز می باشد. خواص این میوه فوق العاده بر کسی پوشیده نیست ولی خواص آن تنها به خوردن میوه آن نیست و عصاره آن یعنی رب انار نیز بسیار مفید است.

اگر شما هم عاشق انار هستید و دوست دارید از رب انار در غذاهای خود استفاده کنید خبر خوب برای شما این است که رب انار خواص فراوانی دارد که به سلامت بدن شما کمک فراوانی می کند.

آشنایی با خواص رب انار

شربت زرشک نیز از بهترین نوشیدنی‌ها برای این افراد است.به این ترتیب که به میزان دلخواه زرشک آبی را با
چند برابر آب از شب تا صبح خیسانده و سپس روی حرارت قرار داده و با شکر به قوام درآورند.پزشک
و محقق طب اسلامی گفت: مصرف رب انار و رب سیب به تقویت و پاک‌سازی معده از مواد زائد
کمک می‌کند.مریم نواب‌زاده، گفت: بسیاری از افراد هستند که از تلخی دهان یا حالت تهوع شکایت دارند، همه این علائم از
دیدگاه طب سنتی نشانه وجود مشکلی در معده است که به کمک تدابیر پاکسازی معده می‌توان به‌ راحتی آن را
برطرف کرد.
خواص رب انار

وی با بیان اینکه وجود تلخی دهان یا احساس تهوع از دیدگاه طب سنتی به دلیل وجود صفرای متعفن در معده است، افزود: صفرا موجب بی‌اشتهایی و حالت به جوشش آمدن معده می‌شود.رب انار و رب سیب راهی برای تقویت و پاکسازی معده است.

نواب‌زاده اظهار کرد: وجود یکی از این علامت‌هایی که ذکر شد، نشانه‌ای از وجود صفرای عفن یا متعفن در معده است که با کمک برخی از تدابیر می‌توان آن را برطرف کرد و کسانی که دچار صفرای عفن هستند معمولا در ماه رمضان دچار مشکل می‌شوند.

آشنایی با خواص رب انار و مصرف آن

وی ادامه داد: مصرف شربت انار یا رب انار در رفع علامت صفرای عفن موثر است.به این ترتیب که بعد از هر وعده غذا یک قاشق چای‌خوری رب انار ترش و شیرین مصرف شود.

این پزشک و محقق طب اسلامی با اشاره به اینکه تهیه شربتی از رب انار و آبغوره همراه با عسل می‌تواند موثر باشد، گفت: به این ترتیب که رب انار را با آبغوره و عسل مخلوط و روی حرارت ملایم قرار داده تا به قوام درآید، از این مایه شربت چند با در طول روز با آب رقیق مصرف شود.

نواب‌زاده افزود: شربت زرشک نیز از بهترین نوشیدنی‌ها برای این افراد است.به این ترتیب که به میزان دلخواه زرشک آبیرا با چند برابر آب از شب تا صبح خیسانده و سپس روی حرارت قرار داده و با شکر به قوام درآورند.

خواص رب انار

وی با بیان اینکه استفاده از سیب یا آب سیب یا رب سیب نیز توصیه می‌شود، ادامه داد: سیب تقویت‌کننده قلب، مغز، کبد و در نهایت دستگاه گوارش است.همچنین مانع نزول مواد زائد به سمت معده می‌شود.

پزشک و محقق طب اسلامی اظهار کرد: خوردن سیب خود موجب تنظیم محیط دهان و دندان می‌شود که به حفظ و سلامت دندان‌ها کمک می‌کند.

نواب‌زاده یادآور شد: طب سنتی برای درمان و تسکین دردهای معده مصرف دارچین را توصیه می‌کند، چراکه این گیاه‌ درمانی برای کاهش درد ناشی از نفخ معده و سوءهاضمه موثر است.

درباره مضرات و عوارض جانبی استفاده از رب انار بیشتر بدانید

با وجود اینکه این میوه سرشار از ویتامین ها می باشد بدلیل وجود آهن در آن دیر هضم است. افراد سرد مزاج نباید بیش از حد از رب انار استفاده کنند. خوردن زیاد انار باعث سست شدن معده و ایجاد نفخ می گردد. مصرف رب انار برای افراد مبتلا به زخم معده و روده مضر است.

مصرف زیاد آن همچنین باعث ابتلا به یبوست، ناراحتی معده و گلو درد می شود. افراد مبتلا به ناراحتی های ریه باید در مصرف رب انار احتیاط کنند. استفاده از رب انار با مصرف داروهایی که برای درمان فشار خون و کاهش کلسترول مصرف می گردند مداخله می کند.

ایسنا ـ سلامتی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن