خواص میوه ها

به میوه ای برای درمان وسواس فکری را بهتر بشناسیم

به میوه ای برای درمان وسواس فکری را بهتر بشناسیم

وسواس فکری یکی از بیماری های روحی است که متاسفانه هرگز به آن پرداخته نشده است و فرد بیمار به شدت توسط اطرافیانش طرد می شود و در واقع از رفتارهای وسواس گونه او گریزان اند. این بیماری هم مانند بسیاری از بیماری ها قابل درمان است میوه به نیز از بهترین مواد غذایی برای مقابله با آن است.

از جمله خواص میوه ها و سبزیجات خواص درمان بیماری های آنهاست امروز سراغ میوه به رفته ایم میوه ای بسیار متفاوت که ظاهر و طعم خاصی دارد . درمان وسواس فکری با به یکی از مهم ترین خواص این میوه ی ترش مزه است که در ادامه به معرفی خواص دیگر آن خواهیم پرداخت.

درمان وسواس فکری با به

به میوه ای کرکی و خشک به نام به وجود دارد که Cydonia Oblonga نام علمی اش است.طعم میوه به تقریباً گس است و ترش گونه میباشد. «به» میوه‌ای خوش‌طعم و عطر از خانواده سیب است. این میوه اگرچه به صورت خام نیز خوردنیاست ولی اغلب، پخته آن را به صورت مربا و همچنین در غذاهایی همچون خورش و خوراک مصرف می‌کنند. در صورتی که به پخته شود طعم و بوی بسیار خوشی را از خودشبروز میدهد.تیره گل سرخیان تیره  ای است که درخت به به آن متصل است.املاح آهکی،ویتامین آ،ویتامین ب و تانن در میوه به وجود دارد. اگر می‌خواهید روزتان را فرح‌بخش و نشاط‌آور شروع کنید،آیا می‌ دانید برای دستیابی به این حس نشاط‌‌آور چه باید بکنید؟

درباره فواید خوردن به بیشتر بدانید

– اثرات مثبت بر فکر و ذهن

– احیای روحیه و خوشحال بودن

– از بین برنده افسردگی ناشی از انواع سردردها – تقویت کننده قلب، کبد و معده

– مفید برای زخم معده

– تحریک کننده اشتها

– نرم کننده سینه

– ادرارآور و کمک به هضم غذا

– جلوگیری از التهاب پلک و استراحت چشمان خسته ؛ به این طریق که چند قاچ به تازه را روی محل درد قرار دهید.

– از بین برنده بوی بد دهان

– مفید برای کاهش وزن، به دلیل دارا بودن مقدار زیادی فیبر. اگر شما قصد افزایش وزن دارید، میوه به را مصرف نکنید.

– ضد سرطان به علت آنکه این میوه دارای آنتی اکسیدان می باشد.

– کمک به پایین آوردن کلسترول خون

– کمک به پایین آوردن فشار خون، به خاطر دارا بودن پتاسیم

– کاهش خطرات بیماری های قلبی، به خاطر دارا بودن ویتامین ث

– تحقیقات نشان داده است که میوه به ممکن است خاصیت ضد ویروسی نیز داشته باشند.

دکتر لیلا شیربیگی، متخصص طب سنتی و عضو هیات علمی دانشکده طب سنتی تهران، در گفت‌وگو با پایگاه خبری «سلامانه» در این خصوص گفت: «برای دستیابی به این حس نشاط‌آور میوه «به» را ببویید.» این متخصص طب سنتی ادامه داد: «« به »، میوه معروف پاییزی است که در زبان ترکی حیوا و به عربی سفرجل نامیده می‌شود و اگر می‌خواهید روزتان را فرح‌بخش و نشاط‌آور شروع کنید، پیشنهاد می‌شود برای دستیابی به این حس نشاط‌‌آور میوه «به» را ببویید.»

صحبت های پزشکان درباره درمان وسواس فکری با به

وی با بیان اینکه این میوه سه نوع «شیرین، ترش و تلخ» دارد، توضیح داد: «از منظر طب سنتی، «به» شیرین، معتدل در گرمی و سردی است و کمی تری دارد و مصرف آن فرح‌بخش و نشاط‌آور بوده و منجر به تقویت مغز، قلب و معده می‌شود و ادرارآور است.«به ترش» نیز سرد و خشک است و در تقویت معده ضعیف‌شده، از گرمی خیلی موثر است.البته زیاده‌روی در مصرف آن بعد از غذا می‌تواند باعث اسهال و در معده خالی منجر به یبوست مزاج می‌شود.ضمن اینکه مصرف عصاره «به ترش» در تنگی‌نفس، آسم و رفع حالت تهوع سودمند است.»

به گفته دکتر شیربیگی، بوییدن انواع « به »، نشاط‌آور و نیروبخش است و خوردن آن در رفع سردرد و وسواس فکری کمک‌کننده است.همچنین مصرف این میوه در تپش قلب توصیه می‌شود.

وی درمورد چگونگی مصرف این میوه در رفع تپش قلب توضیح داد: «برای رفع تپش قلب بهتر است «به» را رنده کرده و با دو قاشق غذاخوری گلاب و یک قاشق غذاخوری عسل هر شب ساعت ۸ شب میل و بعد از آن چیزی مصرف نشود. البته در صورتی که فرد به یبوست هم مبتلاست، بهتر است صبح‌ها مخلوط خاکشیر با آب داغ نیز بنوشد.»

تقویت معده و کبد با میوه به

این متخصص طب سنتی در ادامه به دیگر خواص «به» اشاره کرد و گفت: «استفاده از «به»، معده وکبد ضعیف‌شده را تقویت می‌کند و باعث رفع بدبویی دهان و برانگیختن اشتها می‌شود.همچنین مخلوطی از آب «به» همراه با «آب سیب»، به نسبت «یک به دو» می‌تواند در کاهش خونریزی‌های عادت ماهیانه که باعث ضعف فرد می‌شود موثر باشد.

درمان وسواس فکری با به

برای بهره بردن از این خاصیت، باید یک هفته قبل از شروع عادت ماهیانه تا پایان آن، هر روز یک لیوان از مخلوط آب «به» و آب سیب به نسبت اشاره شده (یک به دو) استفاده کرد.» دکتر شیربیگی با تاکید بر اینکه زیاده‌روی در مصرف « به » ممکن است باعث خشونت صدا، سرفه و دل‌درد ‌شود که در این صورت مصلح آن مربا کردن آن است، یادآور شد: «مربای به بسیار مفید است.«به»، به تنهایی نفاخ است و اگر تبدیل به مربا شود یا با کمی عسل میل شود از نفخ آن کاسته خواهد شد.ضمن اینکه تاکید می‌شود در فصل پاییز مصرف «تاس کباب به» و «خورش به آلو» فراموش نشود.علاوه بر این، خانواده‌ها باید اصلاح عادت غذایی صحیح داشته باشند و به تدریج میوه‌ »به» را در برنامه غذایی خود بگنجانند و تا می‌توانند از مصرف سیب‌زمینی بکاهند.

البته اگر افراد طعم شیرینی را زیاد دوست ندارند می‌توانند از رب «به» استفاده کنند.» وی همچنین به افرادی که دچار ریفلاکس هستند پیشنهاد کرد که برای جلوگیری از بازگرداندن محتویات معده به مری (ریفلاکس) روزانه یک قاشق مرباخوری بعد از صبحانه و ناهار میل کنند. عضو هیات علمی دانشکده طب سنتی تهران درنهایت از دیگر خواص این میوه را محافظت از جنین دانست و گفت: «مصرف « به » در دوران بارداری باعث محافظت جنین و جلوگیری از سقط می‌شود.علاوه بر این، مادران بارداری که ویار دارند بد نیست بدانند «به» در رفع ویار بارداری نیز موثر است.»

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
بستن