خواص میوه ها

مقابله با سرطان و پیری با مصرف انواع توت ها

برای مقابله با سرطان مصرف توت را فراموش نکنید

بر اساس یک مطالعه جدید، ترکیبات موجود در طیف وسیعی از توت ها به ویژه در رنگدانه های طبیعیِ آنها (آنتوسیانین ها) به زودی می تواند در درمان سرطان و کاهش سرعت روند پیری مورد استفاده قرار گیرد .

خواص آنتی اکسیدانیِ آنتوسیانین های موجود در توت ها به ویژه در بلوبری، کرنبری، تمشک و انگور فرنگی سیاه سال هاست که برای دانشمندان محقق شده است .آنتوسیانین ها نوعی از فلاونوئیدها (ترکیباتی شیمیایی هستند که به طور طبیعی در گیاهان بوجود می آیند و معمولا اشاره به ترکیباتی دارند که بیشتر اثرات پزشکی دارند تا تغذیه ای) هستند که تا به امروز بیشتر آزمایشات به منظور بررسی ویژگی های آنتی اکسیدانی آنها در آزمایشگاه صورت گرفته نه روی حیوانات و به همین دلیل در مورد اینکه آیا آنتوسیانین ها به راحتی در بدن انسان جذب می شوند، بحث هایی وجود دارد .اما به رغم تمام این بحث ها، شواهد رو به رشدی وجود دارد که نشان می دهد ممکن است آنتوسیانین ها به مقابله با برخی بیماری ها مانند بیماری های قلبی- عروقی و دیابت نوع ۲کمک کنند .

خواص انواع توت ها در مقابله با سرطان

بررسی های دیگر در مورد امکان تاثیر آنتوسیانین ها در مبارزه با سرطان ها نشان داده اگرچه برخی مطالعات آزمایشگاهی و جانوری این امید را می دهد اما مطالعات مشاهده شده در انسان تاکنون چندان دلگرم کننده بوده است. اما به طور خلاصه هنوز در مورد خواص آنتوسیانین ها و نحوه تاثیرگذاریِ آنها بر سلامت انسان ها مطالعات بیشتری مورد نیاز است .

اخیرا مطالعه ای جدید در مورد چگونگی فعل و انفعالات آنتوسیانین ها و تاثیر آنها بر گذرگاه های مولکولی صورت گرفته است. این مطالعه که توسط گروهی از متخصصان فنلاند شرقی و ایالات متحده انجام شده به طور ویژه بر اثرات آنتوسیانین ها روی آنزیم مرتبط با سرطان و پیری موسوم به سیرتوئین ۶ (SIRT6) تمرکز دارد .

SIRT6 بیان ژن های دخیل در تعدادی از گذرگاه های سینگال دهنده سلولی را تنظیم می کند. با افزایش سن، عملکرد این آنزیم نیز مانند بسیاری دیگری از فعل و انفعالات داخل بدن کاهش یافته که در نتیجه می تواند به بروز بیماری های متنوعی منجر شود .

متخصصان در این مطالعه دریافتند که نوعی آنتوسیانین به نام سیانیدین می تواند خواص قابل توجهی در این زمینه داشته باشد .در این مطالعه مشخص شد که سیانیدین موجود در بیل بری، تمشک و کرنبری وحشی می تواند تولید SIRT6 را در سلول ها تا ۵۵ برابر افزایش دهد. همچنین بیان این آنزیم را در سلول های سرطانی در سرطان روده بزرگ افزایش می دهد .

آشنایی با خواص انواع توت ها در مقابله با سرطان

نکته جالب توجه کاهش بیان ژن های سرطانی مانند Twist1 و GLUT1 و افزایش بیان ژن FOXO3 نوعی سرکوبگر تومور توسط سیانیدین است. به عبارت دیگر این ترکیب فعالیت ژن های سرطانی را کاهش و ژن های متوقف کننده سرطانی را افزایش می دهد .

به گزارش مدیکال نیوز تودی، به رغم تردیدهایی که در مورد جذب آنتوسیانین ها توسط دستگاه گوارشی و وارد شدن آن به سلول های بدن ما وجود دارد، خوردن روزانه انواع توت ها احتمالا موجب بهبود سلامت و افزایش طول عمر می شود .

پیشگیری از سرطان سینه با مصرف انواع توت ها

این میوه ها سرشار از ویتامین، مواد آلی و آنتی اکسیدان هستند و می توانند از سرطان سینه جلوگیری کنند. زغال اخته، با افزایش اثربخشی داروی تاموکسیفن در مبارزه با سلول های سرطان سینه، نقش بسزایی در مبارزه با این بیماری ایفا می کند .

عصاره ی توت فرنگی و شاه توت به طور خارق العاده ای از رشد سرطان سینه و دهانه ی رحم جلوگیری می کنند. عصاره ی توت فرنگی، موثرترین عامل در کاهش رشد سلول های سرطانی سینه است .

پیشگیری از سرطان پروستات با مصرف انواع توت ها

یکی از شگفت انگیزترین نکات در مورد تمشک این است که مصرف یک فنجان تمشک در هفته از سرطان پروستات پیش گیری می کند. در کل مصرف یک فنجان (۱۵۰ گرم) تمشک در روز، از رشد سلول های سرطانی جلوگیری می کند .

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن