خواص سبزیجات

تفاوت بین فلفل های قرمز ، سیاه و سفید در چیست؟

فراوان ترین نوع از فلفل که در دسترس می باشد، فلفل سیاه است. این فلفل به طور طبیعی از لایه بیرونی که توسط تابش نور خورشید به رنگ سیاه در آمده، به دست می آید.
عطر آن بسیار بیشتر از فلفل سفید است. همچنین ترکیب اجزای درون آن فواید زیادی برای سلامتی دارد. فلفل سیاه می تواند در مدت زمان طولانی تری تازه بماند، بدون اینکه از خاصیت و عطر و طعم آن کم شود.
استفاده از فلفل سیاه به جای سفید در وعده های غذایی، به دلیل برتری عطر و ماندگاری بیشتر، رایج تر است.
فرآیند ساخته شدن فلفل قرمز با دو گونه قبلی به کلی متفاوت است. این فلفل از ماده Capsicum موجود در فلفل های چیلی به دست می آید.
مواد موجود در فلفل های سفید و سیاه از نوع ماده Piperine است. حال آنکه در فلفل قرمز، این ماده متفاوت بوده و در واقع Capsicum می باشد.
هر ۳ نوع فلفل می توانند هم در خواص دارویی مفید باشند و هم در طعم بخشی به غذاها؛ اما فلفل قرمز در بحث آنتی اکسیدان ها و اثرات مفیدی که بر روی سلامت دارد، بسیار قدرتمندتر از دیگر انواع است.
همچنین فلفل قرمز بسیار تندتر است و طبیعت گرم آن نیز بیشتر است.

خواص انواع فلفل ها 

خواص فلفل با توجه به رنگ های مختلف آن

رنگ فلفل به زمان برداشت و شیوه عمل آوردن آن بستگی دارد. رایج ترین نوع فلفل، فلفل سیاه است که برای آن باید میوه های فلفل را زمانی چید که نارس و رنگشان هنوز سبز است. دانه ها در جریان تخمیر و خشک شدن چروکیده و سیاه رنگ می شوند.

دیگر نوع متداول، فلفل سفید است. برای به دست آوردن فلفل سفید، دانه ها هنگام برداشت باید کاملا رسیده و به رنگ کبود متمایل به قرمز تیره باشند. دانه ها را در آب قرار می دهند تا خیس بخورند. سپس تنها مغز دانه ها باقی می مانند که در جریان خشک شدن رنگ سفید متمایل به زرد پیدا می کنند.

 فلفل قرمز نیز از میوه های کاملا رسیده گیاه فلفل به دست می آید، با این تفاوت که فرایند خشک کردن دانه ها باید سریع انجام گیرد.

محصول نادرتر این گیاه فلفل سبز است. برای تهیه آن دانه های فلفل به صورت زرد و نارس برداشت می شوند و سپس باید در معرض نمک یا سرکه قرار گیرند تا از تخمیر شدن آنها جلوگیری شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن